Registreren
Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief ontvangen
E-mail:

Klantenservice


1. Zijn mijn gegevens veilig?

1.1 Zodra je bij ons je gegevens in gaat voeren om een bestelling te plaatsen wordt er een beveilgte(SSL)
verbinding gemaakt tussen onze computer en die van u.


2. Wanneer wordt mij bestelling bezorgd?

2.1 U kunt meestal uw bestelling binnen 2 werkdagen al in huis hebben.Dit geld alleen als het op vooraad is.
Is het product niet op vooraad dan nemen wij automatich contact met u op.


3. Moet ik thuis zijn als mijn bestelling wordt bezorgd?

3.1 Het is geen probleem als u niet thuis bent.Wanneer een bestelling niet bij je afgeleverd kan worden op Dinsdag tot en met Vrijdag wordt het standaard bij de buren aangeboden.
Als je bestelling ook niet bij de buren kan worden afgeleverd wordt het later nog een keer bij u aangeboden.


4. Ik ben mijn wachtwoord vergeten kan ik nog inloggen op mijn account?

4.1 Als je je wachtwoord kwijt bent kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen.Om een nieuw wachtwoord aan te vragen druk je op de knop ''Ik ben mijn wachtwoord kwijt''

5.Bestelling wijzigen?

5.1 Helaas is het systematisch niet mogelijk om in een reeds geplaatste order een wijziging aan te brengen. Je order zal worden verstuurd zoals deze zijn beschreven in jouw order bevestiging.
Mochten de artikelen onverhoopt niet naar wens zijn, kun je dit altijd ruilen of retourneren in  onze kashmirsports winkel.

6.Bestelling annuleren

6.1 Helaas is niet mogelijk om een reeds geplaatste order in de webshop, die al betaald is met iDeal of Creditcard, te annuleren. Het is altijd mogelijk om de artikelen na ontvangst, binnen 14 dagen te ruilen en/of te retourneren in onze kashmirsports winkel.

7.Betaling overschrijven

7.1 U kunt bij ons ook uw betaling overmaken op rekening nummer:465080413 Naam:A.M.khan Te Amstelveen.

8.0 Levertijd

8.1 Wij streven er naar de bestelling binnen een week na het plaatsen van de bestelling af te leveren op het opgegeven afleveradres.

9.0 Verzendkosten

9.1 Bestel je voor meer dan € 150,- dan betaal je in de webshop geen verzendkosten en wordt de order kosteloos naar je opgestuurd. Voor orders onder de € 150,- betaal je € 7,- verzendkosten per geplaatste order (ongeacht gewicht of afmeting).

10.0 Pakket ontvangen

10.1 Het komt een enkele keer voor dat TNT het pakket bij buren afgeeft, maar geen briefje bij je (de geadresseerde) achterlaat. Wij vragen je eerst contact op te nemen met je naaste buren wanneer je het pakket nog niet hebt ontvangen. Wanneer de buren het pakket niet hebben aangenomen gaan wij graag voor je na wat de status is van het pakket.

11.0 Ander afleveradres

11.1 Overdag niet thuis en liever je pakket op een ander adres laten afleveren? Dat is geen enkel probleem! In het bestelproces kun je elk gewenst afleveradres invullen.

12.0 Afhalen in de winkel

12.1 U kunt bij ons uw bestelling ophalen in de winkel alléén wanneer dit op vooraad is.